asa's FotoPage

By: asa explore

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 27-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
27 Nov 2005 [Hari Kedua] - Survivor Camp 05

senaman pagi
sebelum masuk hutan
mula bergerak utk meredah hutan
View all 6 photos...
Survivor Camp 05 (hari kedua)

7:00am
Awal pagi lagi dah bersenam persediaan untuk 'jungle tracking'.[selepas selesai solat subuh bersama]
Bagi cergas sikit..

8:00am
Sume dah bergerak menuju ke dalam hutan..
Tinggi juga bukit ni..
Perjalanan masih jauh lagi.
Nak tak nak kene panjat la juga...takpe, kengkawan ramai yg tolong.

9:00am
Laluan yg sukar dan licin melambatkan pergerakan untuk sampai ke check point yg pertama.
Apapun semua peserta tabah..syabas.!! [diorang tak tau lagi berapa jauh kene jalan, hihiii]

10:00am
Baru 1/4 perjalanan.Jauh lagi ke ni..?Check point pertama pun tak sampai lagi ni..
Sabar..

11:00am
Haa..dah sampai kat check point pertama.
Apa lagi, kene la buat aktiviti sikit sebelum meneruskan perjalanan..

11:30am
masa ni nak...
mintak sesiapa sambung..hehee..



Saturday, 26-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
26 Nov 2005 - Survivor Camp 05

dah bertolak dah..
bro.amie riang nak sambut ketibaan adik2..
awal subuh dah tunggu students ...
View all 17 photos...
[Hari Pertama]
6:00am-8:00am
Berkumpul di Masjid Negeri, Shah Alam Selangor.
Bertolak dengan menaiki 2 buah bas.

10:00am
Lebih kurang waktu ni, tiba di Impian Country Resort, Hulu Langat Selangor.
Suasana yg damai dgn sungai yg mengalir tak sabar rasanya nak terjun ke dalam sungai..hehee..

11:00am
Segala taklimat disampaikan, pembahagian kumpulan dan khemah-khemah.
...

12:00noon
Cuaca redup, tak la panas sgt..

1:00pm
Dah makan dan bersiap untuk solat Zohor.

2:00pm
Pastinya aktiviti lebih menarik petang nih..
...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net